Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Vand til elefanterne, Sara Gruen, brugt bog
Romaner

Vand til elefanterne

Udgivelsesår: 2006
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:356
Format:Indbundet
Forlag:Bazar Forlag ApS
Version:1. udgave, 2. oplag, 2008
Vægt:598 gram
Størrelse:216 x 146 x 35 mm
ISBN:9788776041922
Varenr.:1465

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Vand til elefanterne er en roman skrevet af Sara Gruen. Bogen foregår i 1930’ernes USA og handler om den unge Jacob Jankowski, der efter at have mistet alt i sit liv, tager tilflugt i et omrejsende cirkus.

I cirkuset møder Jacob den smukke og gådefulde Marlena, der er hovedattraktionen i cirkusets hesteshow. De to udvikler hurtigt en stærk forbindelse, men deres kærlighed bliver sat på prøve af Marlenas voldelige og jaloux ægtemand, cirkusdirektøren August.

Samtidig bliver Jacob også draget af elefanten Rosie, som han opdager har et særligt talent. Han bliver hurtigt hendes træner og sammen optræder de i cirkussets hovednummer. Men bag facaden af glimmer og glamour lurer farer og hemmeligheder, der truer med at ødelægge alt.

Vand til elefanterne er en rørende og spændende historie om kærlighed, mod og overlevelse. Gruen formår at skildre cirkuslivet på en levende og autentisk måde, og hendes beskrivelser af elefanterne og deres forhold til mennesker er både fascinerende og hjerteskærende.

Bogen er en medrivende fortælling om at finde håb og styrke i de mest uventede situationer. Vand til elefanterne er en roman, der vil fange læseren fra første side og efterlade et varigt indtryk.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Water for Elephants
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?