Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Du som er i himlen

Udgivelsesår: 2007
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Du som er i himlen” er en hjertegribende og dybt rørende roman skrevet af den danske forfatter Morten Sabroe. Bogen tager læseren med på en rejse gennem en mors ubærlige sorg og desperation efter at have mistet sit barn på tragisk vis. Gennemfortrængende og smuk, er denne roman en fængslende fortælling om kærlighed, sorg og håb.

Historien udspiller sig i nutidens Danmark og centrerer sig omkring hovedpersonen Laura, der efter at have været ude for en forfærdelig ulykke mister sin lille søn, Jonathan. Sabroe formår med sin skarpe pen at dykke ned i de dybeste afkroge af Lauras sind og beskriver hendes kamp for at finde vej ud af sorgen og finde mening i tilværelsen igen. Gennem en skræmmende ærlig og usentimental fortælling bliver vi vidne til Lauras indre kaos og hendes evne til at overleve på trods af tragedien.

Forfatteren formår at trænge helt ind i hovedet og hjertet på sin karakter, og vi som læsere bliver suget ind i hendes følelsesmæssige rutsjebanetur. Sabroe skaber en stemning af intensitet og melankoli, der efterlader et dybt indtryk hos læseren. Hans sprog er både poetisk og råt, og beskrivelserne af smerten og desperationen, som Laura oplever, er utroligt stærke og nærværende.

“Du som er i himlen” er mere end blot en fortælling om sorg. Det er også en historie om de menneskelige bånd, der holdes i live af kærlighed og håb. Sabroe berører emner som familie, venskab og tilgivelse, og man følger med hjertet i halsen, når Laura prøver at finde vej gennem de dunkle passager af hendes indre liv. Gennem flashback får vi indblik i hendes relationer og oplevelser inden ulykken, hvilket tilføjer en dybere dimension til fortællingen.

“Du som er i himlen” er en roman, der ikke lader os være ligeglade. Sabroe skriver med sådan en følsomhed og indsigt, at læseren umuligt kan undgå at blive påvirket. Bogen er en påmindelse om, hvor dyrebart livet er, og hvordan vi som mennesker kan finde styrke i hinanden, selv når vi står over for det mest uudholdelige tab. Det er en dybfølt og gribende læseoplevelse, der vil blive hos læseren længe efter sidste side er vendt.

– 352 ord –

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Du som er i himlen
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?