Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Century trilogien (Ken Follett)

Ken Follett tager i Century-trilogien læseren med på en historisk rejse igennem 1900-tallet, hvor vi følger 5 familiers liv og skæbne, igennem de store historiske begivenheder.

Vi har desværre ingen bøger i denne serie lige pt.

Century trilogien (Ken Follett)

Bogserie

Century trilogien er en historisk romanserie af den britiske forfatter Ken Follett, der blev udgivet i 2010-2014. Serien følger fem familier fra forskellige lande og sociale klasser gennem det 20. århundrede, fra Første Verdenskrig til Anden Verdenskrig, den kolde krig og op til nutiden.

Rækkefølgen på bøger i Century-trilogien:

  1. Giganternes fald (2010) er den første bog i serien. Den fortæller historien om fem familier fra Storbritannien, Tyskland, Rusland og USA i årene omkring Første Verdenskrig og den russiske revolution.
  2. Verdens vinter (2012) er den anden bog i serien. Den fortæller historien om børnene fra Giganternes fald i årene mellem Første og Anden Verdenskrig.
  3. På kanten af evigheden (2014) er den tredje og sidste bog i serien. Den fortæller historien om børnebørnene fra Giganternes fald og Verdens vinter i årene efter Anden Verdenskrig.

Century trilogien er blevet rost for sin historiske nøjagtighed og sit omfattende portræt af det 20. århundrede. Serien har også været en stor kommerciel succes, med over 15 millioner solgte eksemplarer verden over.