Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

De glemte piger

Udgivelsesår: 2011
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“De glemte piger” er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Sara Blædel. Bogen er en del af hendes populære krimiserie med hovedpersonen Louise Rick, der er kriminalinspektør ved drabsafdelingen i København.

I “De glemte piger” bliver Louise Rick og hendes team sat på en sag om en forsvunden teenager. Pigen, der hedder Dicte, er blevet meldt savnet af sine forældre, og politiet frygter, at der kan være sket hende noget alvorligt. Louise Rick begynder at efterforske sagen og opdager snart, at Dicte ikke er den eneste pige, der er forsvundet under mystiske omstændigheder.

Efterhånden som efterforskningen skrider frem, står det klart for Louise Rick, at der er en seriemorder på spil. Hun må arbejde på højtryk for at finde frem til morderen og redde de piger, der stadig er i livsfare. Samtidig bliver hun konfronteret med sin egen fortid og personlige udfordringer, der truer med at påvirke hendes evner som efterforsker.

Sara Blædel formår i “De glemte piger” at skabe en intens og nervepirrende fortælling, hvor spændingen holdes i kog fra start til slut. Bogen er velskrevet og byder på både action, drama og overraskende plotdrejninger. Med sin dygtige karakterudvikling og evne til at beskrive både det ydre og indre landskab, formår Blædel at skabe et troværdigt og medrivende univers, der holder læseren fanget fra første side.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
De glemte piger
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2011

Fandt du ikke, hvad du søgte?