Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Ildlandet, Pascal Engman, brugt bog
Krimi og spænding

Ildlandet

En del af serien (nr. 1): Vanessa Frank-serien (Pascal Engman)
Udgivelsesår: 2018
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:477
Format:Paperback
Forlag:People'sPress
Version:2023
Vægt:435 gram
Størrelse:210 x 135 x 33 mm
ISBN:9788775933099
Varenr.:5324

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Ildlandet” er første bog i den hårdtslående krimiserie med politiinspektør Vanessa Frank skrevet af den svenske forfatter Pascal Engman.

Romanen åbner med et brutalt indbrud i en eksklusiv urforretning i Stockholm. Men tyvene er ikke ude efter ure – de stjæler en mystisk nøgle. Kort tid efter bliver flere fremstående svenske erhvervsfolk kidnappet, og deres familier presses for svimlende løsesummer.

Politiinspektør Vanessa Frank, kendt for sin uortodokse metode og skarpe intellekt, sættes på sagen. Men hun er under pres, da hun er blevet suspenderet fra tjenesten efter en køretur under påvirkning af alkohol.

Efterforskningen fører Vanessa til Sydamerika, hvor hun opdager en uhyggelig sandhed. De kidnappede er ofre for en international organhandelsorganisation, der opererer fra en berygtet nazi-koloni i Ildlandet.

Vanessa kæmper nu på flere fronter – mod organhandelsorganisationen, mod korrupte politifolk i sine egne rækker og mod sin egen indre uro og traumer.

“Ildlandet” er en spændende og tankevækkende fortælling, der blander action, drama og social kritik. Pascal Engman skildrer en brutal og nådesløs verden, hvor grådighed og magtbegær driver folk til desperate handlinger.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Eldslandet
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2018

Fandt du ikke, hvad du søgte?