Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Pagten, Michael Katz Krefeld, brugt bog
Krimi og spænding

Pagten

Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:416
Format:Hæftet
Forlag:Lindhardt og Ringhof
Version:1. udgave, 1. oplag, 2017
Vægt:741 gram
Størrelse:229 x 155 x 38 mm
ISBN:9788711569948
Varenr.:5291

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I krimien “Pagten” af Michael Katz Krefeld befinder vi os fem år efter den traumatiske oplevelse, hvor privatdetektiv Thomas “Ravn” Ravnsholdt mistede sin kæreste Eva i et brutalt mord i deres hjem. Den uopklarede sag plager ham stadig, og han er fast besluttet på at finde sin elskedes morder.

Den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, der bor på Christianshavn i en ombygget husbåd sammen med sin hund Møffe, klarer sig efterhånden godt som privatdetektiv. Han har om end ikke glemt så efterhånden lært at leve med det uopklarede mord på kæresten Eva fem år tilbage, men pludselig dukker der nye spor op i den gamle sag.

De nye spor i sagen fører Ravn til en aldrende lejemorder og en gruppe korrupte betjente, der alle har forbindelse til en magtfuld person i samfundets elite. For at opklare mysteriet og få hævn, indgår Ravn en risikabel pagt med gangsterkongen Kaminsky.

Pagtens pris er dog høj. Ravn skal hjælpe Kaminsky med at finde 71 millioner kroner fra et gammelt, uopklaret røveri. I jagten på sandheden og retfærdighed begiver Ravn sig ud på en farefuld færd, hvor han må navigere i et kriminelt netværk af korruption, bedrag og vold.

Krimien er den femte bog i serien om Ravn, og den er fyldt med spænding, action og nervepirrende scener. Krefeld formår at skabe en medrivende atmosfære, der holder læseren fanget.

“Pagten” er en vellykket femte bog i Ravn-serien. Den kan dog også læses som en selvstændig roman, da den indeholder en afrundet historie.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2017

Fandt du ikke, hvad du søgte?