Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Thomas Ravnsholdt "Ravn-serien" (Michael Katz Krefeld)

Krefelds krimibestseller-serie om privatdetektiven Thomas Ravnsholdt, også kendt som Ravn, er guf for de danske krimifans

Michael Katz Krefeld

Krimiserien med Thomas Ravnsholdt "Ravn-serien" (Michael Katz Krefeld)

Bogserie

Krimiserien med Thomas Ravnsholdt, også kendt som Ravn-serien, følger den tidligere efterforsker Thomas Ravnsholdt, der nu arbejder som privatdetektiv. Han bor på en båd i Christianshavn med sin engelske bulldog Møffe og tager sig af en række forskellige kriminelle sager.

Serien er kendt for sin intense spænding, komplekse plot og karakterdrevne fortællinger. Ravn er en kompleks karakter med en mørk fortid, og han er ofte tvunget til at konfrontere sine egne dæmoner, mens han forsøger at løse de sager, han får ind.
.
I seriens første bind “Afsporet” hvor vi møder Ravn for første gang, er han på sygeorlov. Hans kæreste er blevet slået ihjel under et indbrud i deres hjem. Fuld af sorg og selvbebrejdelse søger Ravn tilflugt på sin gamle motorbåd. Men en nær ven beder om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Dette trækker Ravn ud af sorgen og tvinger ham tilbage til sin gamle arbejdsplads og ned i Københavns kriminelle underverden. Alt tyder på, at pigen er blevet udsat for menneskehandel.

Rækkefølgen af bøger i Ravn-serien

  1. Afsporet (2013)
  2. Savnet (2014)
  3. Sekten (2015)
  4. Dybet (2016)
  5. Pagten (2017)
  6. Skytsengel (2019)
  7. Imperiet (2021)
  8. Terminalen (2023)