Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Atlas – Historien om Pa Salt

En del af serien (nr. 8): De syv søstre-serien (Lucinda Riley)
Udgivelsesår: 2023
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.
Få besked, når vi får nye eksemplarer
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.


Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I bogen får vi endelig svaret på seriens store spørgsmål: Hvem er Pa Salt, og hvorfor adopterede han de syv søstre?

Historien starter med, at en næsten livløs dreng bliver fundet på gaden i Paris i 1928. Han bliver taget ind af en venlig familie og får navnet Charles. Da han vokser op, viser han et stort talent for musik, og han drømmer om at blive pianist. Men skyggen af fortiden hjemsøger ham, og han må flygte fra nazisterne under Anden Verdenskrig.

Atlas følger Charles’ liv, fra hans barndom i Paris til hans rejser rundt om i verden. Vi møder også de syv søstre, og vi får indblik i deres liv og hvordan de har det med at finde ud af Pa Salts hemmelighed.

Bogen er en gribende fortælling om kærlighed, tab, familie og identitet. Den spænder over et helt liv og krydser grænser og oceaner. Det er en værdig afslutning på en serie, der har begejstret læsere over hele verden.

Bogen handler om vigtigheden af familie, både den man er født ind i og den man skaber sig selv. Kærlighed i alle dens former spiller en stor rolle i bogen, fra romantisk kærlighed til familie- og venskabskærlighed.

Bogen handler også om at håndtere tab, både af kære og af ens identitet.De syv søstre kæmper alle med at finde ud af, hvem de er og hvor de hører hjemme. Atlas er fuld af hemmeligheder, både store og små. De bliver langsomt afsløret i løbet af bogen, og de har en stor indflydelse på karakterernes liv.

Atlas er en smuk og rørende afslutning på en fantastisk serie.

Lucinda Riley nåede desværre at færdiggøre Atlas inden sin død i 2021. Bogen er co-skrevet af hendes søn Harry Whittaker.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Atlas: The Story of Pa Salt
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2023

Fandt du ikke, hvad du søgte?