Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Evas øje, Karin Fossum, brugt bog
Krimi og spænding

Evas øje

En del af serien (nr. 1): Krimiserien med Konrad Sejer
Udgivelsesår: 1995
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:256
Format:Hardback
Forlag:Forlaget Klim
Version:3. udgave, 1. oplag, 2005
Vægt:464 gram
Størrelse:229 x 150 x 29 mm
ISBN:8779553648
Varenr.:5594

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I Karin Fossums kriminalroman “Evas øje” rammer to brutale mord en lille, norsk provinsby. Offeret for det første mord er en luksus prostitueret, mens det andet rammer en stilfærdig familiefar.

Kommissær Konrad Sejer tager fat på sagerne og opdager hurtigt en forbindelse mellem de to ofre. Under efterforskningen bliver han mere og mere fascineret af Eva Magnus, en yngre kunstner og enlig mor, der viser sig at have kendt begge ofre.

Eva befinder sig i en svær situation. Hun kæmper for at forsørge sig selv og sin søn, og desperation driver hende til at træffe nogle farlige valg. Snart vikles hun ind i en mørk verden af hemmeligheder og løgne, og hun bliver selv et mål for den morder, som Sejer desperat forsøger at jage.

“Evas øje” er en spændende og tankevækkende roman, der udforsker temaer som fattigdom, desperation og moralske dilemmaer. Fossum skildrer sine karakterer med stor dybde og indlevelse, og hun skaber en atmosfære af uhygge, der holder læseren fanget fra start til slut.

Udover den centrale krimihistorie, tilbyder bogen også et nuanceret portræt af et lille lokalsamfund, hvor alle kender alle, og hvor hemmeligheder har det med at dukke op til overfladen.

“Evas øje” er en fængslende og velskrevet kriminalroman, der vil appellere til fans af genren såvel som til læsere, der er interesseret i et godt skrevet portræt af et menneske under pres.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Evas øye
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
1995

Fandt du ikke, hvad du søgte?