Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Flagermusmanden

En del af serien (nr. 1): Harry Hole-serien (Jo Nesbø)
Udgivelsesår: 1997
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Flagermusmanden er en spændingsroman skrevet af den norske forfatter Jo Nesbø. Bogen er den første i Nesbøs populære serie om kriminalbetjent Harry Hole.

Historien følger Harry Hole, en alkoholiseret og dygtig kriminalbetjent, der bliver sendt til Sydney i Australien for at assistere det lokale politi med en række mord, der har fundet sted. Mordene er alle blevet begået på samme brutale måde – offerets hals er blevet skåret over, og der er blevet tegnet et flagermussymbol på mordstedet.

Harry Hole bliver hurtigt involveret i efterforskningen og opdager, at morderen har en forbindelse til en tidligere sag, som Harry arbejdede på i Norge. Han begynder at afdække en dybere sammensværgelse, der involverer korruption og magtfulde personer.

Flagermusmanden er en intens og spændende krimi, der holder læseren på kanten af sædet. Jo Nesbø formår at skabe en atmosfære af spænding og mystik, samtidig med at han udforsker komplekse karakterer og deres personlige kampe.

Bogen er kendt for sin realistiske og detaljerede beskrivelse af kriminalteknik og politiarbejde, hvilket gør den ekstra troværdig og fascinerende. Flagermusmanden er en fremragende introduktion til Jo Nesbøs Harry Hole-serie og vil helt sikkert efterlade læserne sultne efter mere.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Flaggermusmannen
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
1997

Fandt du ikke, hvad du søgte?