Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Personskade, Elsebeth Egholm, brugt bog
Krimi og spænding

Personskade

Udgivelsesår: 2005
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:331
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2005
Vægt:508 gram
Størrelse:228 x 143 x 30 mm
ISBN:9788703008196
Varenr.:1642

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Personskade” er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Elsebeth Egholm. Bogen følger hovedpersonen Dicte Svendsen, en tidligere journalist, der nu arbejder som privatdetektiv.

I “Personskade” bliver Dicte involveret i en mystisk sag, da hun bliver hyret af en kvinde ved navn Karin, der hævder at være blevet udsat for personskade. Karin påstår, at hun er blevet overfaldet af en ukendt gerningsmand og har mistet hukommelsen som følge af overfaldet.

Dicte begynder at grave dybere i sagen og opdager hurtigt, at der er mange hemmeligheder og løgne i spil. Hun støder på flere mistænkelige personer og begynder at få mistanke om, at Karins overfald ikke er så tilfældigt, som det først virker.

I sin søgen efter sandheden bliver Dicte også konfronteret med sin egen fortid, og hun må kæmpe med sine egne dæmoner, samtidig med at hun forsøger at opklare sagen.

“Personskade” er en spændende og velskrevet krimiroman, der holder læseren fanget fra start til slut. Elsebeth Egholm formår at skabe en intens atmosfære og et spændende plot, der holder læseren på tæerne. Bogen er en del af en serie om Dicte Svendsen, og den kan læses som en selvstændig historie eller som en del af serien.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Personskade
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2005

Fandt du ikke, hvad du søgte?