Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Kald mig prinsesse

Udgivelsesår: 2005
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Kald mig prinsesse” er en spændende krimiroman skrevet af den danske forfatter Sara Blædel. Bogen tager læseren med ind i en verden af mørke hemmeligheder og skjulte motiver.

Historien følger hovedpersonen Louise Rick, der er efterforsker ved Københavns Politi. Hun bliver tilkaldt til en sag om en ung kvinde, der er blevet fundet død i en park. Kvinden viser sig at være en tidligere prostitueret, og det ser ud til, at hun er blevet dræbt på bestialsk vis.

Louise Rick begynder at grave dybere i sagen og opdager hurtigt, at der er flere spor og mistænkte. Samtidig står hun over for en række personlige udfordringer, der truer med at påvirke hendes opklaring af sagen. Hun må navigere mellem sin professionelle pligt og sin egen fortid for at finde sandheden og afsløre morderen.

“Kald mig prinsesse” er en velskrevet og spændende krimi, der holder læseren fanget fra start til slut. Sara Blædel formår at skabe et realistisk og troværdigt univers, hvor karaktererne er nuancerede og komplekse. Bogen udforsker temaer som kriminalitet, menneskelige relationer og konsekvenserne af vores handlinger.

Med sin dygtige fortællestil og evne til at bygge spænding op, er Sara Blædel blevet en af Danmarks mest populære krimiforfattere. “Kald mig prinsesse” er endnu et eksempel på hendes talent for at skabe en fængslende historie, der holder læseren på kanten af stolen.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
engelsk
Udgivelsesår
2005

Fandt du ikke, hvad du søgte?