Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Kællingen i Kraków

En del af serien (nr. 1): Kazanski-trilogien (Jens Henrik Jensen)
Udgivelsesår: 1997
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Kællingen i Kraków” er en spændende og mystisk roman skrevet af den danske forfatter Jens Henrik Jensen. Bogen tager læseren med på en rejse til den smukke polske by Kraków, hvor en række uforklarlige begivenheder begynder at finde sted.

Historien følger hovedpersonen, Anna, en ung dansk kvinde, der er flyttet til Kraków for at arbejde som journalist. Anna bliver hurtigt fanget af byens charme og historie, men snart begynder hun at opleve mærkelige og skræmmende ting. Hun bliver hjemsøgt af mareridt og ser skygger, der forfølger hende gennem byens gader.

Anna begynder at undersøge byens historie og opdager, at der er en gammel legende om en kælling, der siges at hjemsøge Kraków. Folk fortæller skræmmende historier om denne kælling, der har magiske kræfter og kan forvandle sig til en sort kat.

Mens Anna dykker dybere ned i legenden, finder hun spor og ledetråde, der fører hende tilbage til sin egen fortid. Hun opdager, at hendes familie har dybe rødder i Kraków, og at hendes skæbne er tæt forbundet med kællingens forbandelse.

“Kællingen i Kraków” er en spændende blanding af mysterium, historie og overnaturlige elementer. Jens Henrik Jensen formår at skabe en atmosfærisk og intens fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. Bogen er en rejse ind i det ukendte og udforsker temaer som arv, skæbne og det overnaturlige.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Kællingen i Kraków
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
1997

Fandt du ikke, hvad du søgte?