Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Før vi siger farvel, Jens Christian Grøndahl, brugt bog
Romaner

Før vi siger farvel

Udgivelsesår: 2012
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:280
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2012
Vægt:452 gram
Størrelse:220 x 147 x 26 mm
ISBN:978870305810
Varenr.:1344

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Før vi siger farvel” er en roman skrevet af den danske forfatter Jens Christian Grøndahl. Bogen handler om en kvinde ved navn Ellen, der står over for at skulle sige farvel til sin mand, Georg, som er døende af kræft.

Historien udspiller sig over en enkelt dag, hvor Ellen reflekterer over deres ægteskab og de mange år, de har tilbragt sammen. Gennem flashbacks og erindringer fortælles deres historie, fra de første forelskede møder til de udfordringer og sorger, de har oplevet sammen.

Bogen skildrer på smuk vis kærlighedens kompleksitet og de dybe bånd, der knytter to mennesker sammen gennem et langt liv. Den undersøger også temaer som tab, sorg og det at skulle sige farvel til en elsket.

Grøndahls sprog er poetisk og følsomt, og han formår at skabe en dyb forståelse for Ellens følelser og tanker. Romanen er en rørende og tankevækkende fortælling om kærlighedens styrke og det at skulle give slip på en elsket.

“Før vi siger farvel” er endnu et mesterværk fra Jens Christian Grøndahl, der med sin evne til at skrive dybtgående og nuancerede karakterer formår at berøre læseren på en særlig måde. Bogen er en påmindelse om, hvor skrøbeligt livet er, og hvor vigtigt det er at sætte pris på de mennesker, vi har omkring os.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Før vi siger farvel
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2012

Fandt du ikke, hvad du søgte?