Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Drengene fra Nickel, Colson Whitehead, brugt bog
Romaner

Drengene fra Nickel

Udgivelsesår: 2019
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:269
Format:Indbundet
Forlag:Politikens Forlag
Version:1. udgave, 1. oplag, 2019
Vægt:420 gram
Størrelse:217 x 144 x 30 mm
ISBN:9788740053982
Varenr.:1980

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Drengene fra Nickel” er en roman skrevet af den prisbelønnede forfatter Colson Whitehead. Romanen er baseret på virkelige begivenheder og udforsker temaer som race, ungdom og retfærdighed.

Handlingen finder sted i 1960’ernes Florida og følger to unge drenge, Elwood Curtis og Turner, der begge er indsat på Nickel Academy, en såkaldt “reformskole” for drenge. Skolen er kendt for sin strenge disciplin og brutale behandling af eleverne. Elwood er en idealistisk og ambitiøs dreng, der drømmer om at gøre en forskel i verden. Han forsøger at holde fast i sin integritet og retfærdighedssans, selv i det korrupte system på Nickel Academy. Turner derimod er mere kynisk og har lært at overleve ved at tilpasse sig og spille spillet.

Romanen udforsker de forskellige former for undertrykkelse og uretfærdighed, som de unge drenge oplever på Nickel Academy. Whitehead skildrer med stor indlevelse og dybde de fysiske og psykiske overgreb, som drengene udsættes for, samtidig med at han undersøger de større strukturer af racisme og social ulighed, der ligger til grund for skolens eksistens.

“Drengene fra Nickel” er en rystende og tankevækkende roman, der skildrer en mørk del af amerikansk historie. Colson Whitehead formår at skabe en fortælling, der både er medrivende og samtidig stiller vigtige spørgsmål om retfærdighed og menneskelig værdighed.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Nickel Boys
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2019

Fandt du ikke, hvad du søgte?