Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Retrobøger

Ondskaben

Udgivelsesår: 1981
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Romanen “Ondskaben” af Jan Guillou er en barsk og gribende fortælling om Erik Ponti, en dreng der vokser op i et voldeligt og dysfunktionelt hjem.

Erik erfarer fra en tidlig alder sin fars brutale temperament. Han bliver konstant udsat for fysisk og psykisk afstraffelse, og han lever i en konstant angst for at begå fejl. Denne frygt og vrede manifesterer sig i Erik, og han udvikler en aggressiv adfærd i skolen og på gaden.

Romanen følger Erik fra hans barndom til hans tid på kostskole. Vi ser hvordan han kæmper for at finde sin plads i verden, og hvordan han forsøger at bryde fri af den voldsspiral, der har præget hans liv.

Ondskaben er mere end en fortælling om vold og traumer. Det er også en historie om håb og om at overvinde de sværeste odds. Erik finder støtte hos en række venlige og inspirerende personer, og han opdager sin egen styrke og intelligens.

Romanen har haft en stor betydning for mange læsere. Den har skabt debat om emner som mobning, vold i hjemmet og magtmisbrug. Den har også inspireret mange til at kæmpe for et bedre liv.

Romanen skildrer hvordan magt kan misbruges, og hvordan det kan have ødelæggende konsekvenser.
Ondskaben er en stærk og tankevækkende roman, der sætter fokus på en række vigtige emner. Den er en medrivende læsning, der vil blive hos dig længe efter, du har vendt den sidste side.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Ondskan
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
1981

Fandt du ikke, hvad du søgte?