Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Som natten kender stjernerne

Udgivelsesår: 2020
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Som natten kender stjernerne” af Elsebeth Egholm er en kærlighedsroman om familiehemmeligheder, fortidens smerte og en besværlig forelskelse.

Malou Beck er en professionel pianist, der har spillet klaver hele sit liv. Da hendes mor pludselig dør, bliver Malou ramt af en dyb sorg, der også får konsekvenser for hendes musik. Under oprydning i morens lejlighed finder Malou og hendes søster en gammel lakplade med en Chopin-indspilning fra 1930’erne. Indspilningen er lavet på et helt særligt flygel, som Malou og hendes søster beslutter sig for at finde.

På deres rejse møder Malou og hendes søster den fransktalende amerikaner Cody, der har en fortid i fremmedlegionen. Cody er også på jagt efter det forsvundne flygel, og sammen begynder de at kæmpe for at finde sandheden om dets historie.

Mellem Malou og Cody opstår der en stærk tiltrækning, men deres forhold bliver kompliceret af deres forskellige baggrunde og familiehemmeligheder.

“Som natten kender stjernerne” er en velskrevet og medrivende fortælling om kærlighed, tab og forsoning. Bogen er også en hyldest til musikken og dens kraft til at forene mennesker.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?