Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Kød og blod, Elsebeth Egholm, brugt bog
Krimi og spænding

Kød og blod

Udgivelsesår: 2014
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:394
Format:Indbundet
Forlag:Gyldendals Bogklubber
Version:1. udgave, 1. oplag, 2014
Vægt:597 gram
Størrelse:227 x 143 x 34 mm
ISBN:9788703065458
Varenr.:2746

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Kød og blod” er en spændende krimi skrevet af den danske forfatter Elsebeth Egholm. Bogen er en del af hendes populære serie om journalisten Dicte Svendsen.

I “Kød og blod” følger vi Dicte Svendsen, der er en hårdtarbejdende journalist med en skarp næse for nyheder. Hun bliver involveret i en sag, der tager hende tilbage til sin barndomsby i Jylland. En ung kvinde er blevet fundet myrdet, og Dicte begynder at grave i sagen for at finde sandheden.

Undervejs støder Dicte på flere mysterier og hemmeligheder, der truer med at afsløre fortidens synder. Hun bliver konfronteret med personlige udfordringer og må kæmpe for at bevare sin integritet som journalist og som menneske.

Elsebeth Egholm formår at skabe et spændende plot, der holder læseren fanget fra start til slut. Hendes skrivestil er medrivende og karaktererne er veludviklede og troværdige. “Kød og blod” er en krimi, der både byder på spænding, drama og et indblik i Dicte Svendsens komplekse liv.

Elsebeth Egholm har etableret sig som en af Danmarks mest populære krimiforfattere, og “Kød og blod” er endnu et bevis på hendes talent for at skrive nervepirrende historier. Bogen er et must-read for alle krimielskere, der er på jagt efter en intens og velskrevet fortælling.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Kød og blod
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2014

Fandt du ikke, hvad du søgte?