Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Eget ansvar

Udgivelsesår: 2013
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Eget ansvar” er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Elsebeth Egholm. Bogen tager læseren med ind i en verden af intriger, hemmeligheder og personlige valg.

Historien følger hovedpersonen, der står over for en svær beslutning, der vil ændre hendes liv for altid. Hun er en succesfuld karrierekvinde, der har opnået alt, hvad hun drømte om. Men en dag bliver hun konfronteret med en fortid, hun har forsøgt at glemme.

Bogen udforsker temaer som ansvar, konsekvenser og menneskets evne til at tage kontrol over sit eget liv. Hovedpersonen står over for et valg, der vil påvirke ikke kun hendes eget liv, men også livet for dem omkring hende. Gennem fortællingen udfordres læseren til at reflektere over, hvor langt man er villig til at gå for at beskytte sine egne interesser og hvad det betyder at tage ansvar for sine handlinger.

Elsebeth Egholm formår med sin skarpe pen at skabe en spændende og medrivende fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. Hendes karakterer er troværdige og komplekse, og hun formår at skabe en atmosfære af spænding og mystik.

“Eget ansvar” er en roman, der vil appellere til læsere, der elsker spænding og drama, samt dem, der sætter pris på en velskrevet historie med dybe karakterer og komplekse temaer. Elsebeth Egholm formår at skabe en fortælling, der både underholder og giver læseren noget at tænke over.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Eget ansvar
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?