Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Døden mellem linjerne

Udgivelsesår: 2018
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Bogen “The Stranger Diaries” / “Døden mellem linjerne” af Elly Griffiths handler om en britisk engelsklærer ved navn Clare Cassidy. Clare er en skilt mor med en teenagedatter, og hun er en stor fan af den gotiske forfatter R.M. Holland. En dag bliver en af Clares kolleger, som også er en stor fan af Holland, fundet myrdet. I nærheden af liget finder politiet et citat fra en af Hollands bøger.

Clare bliver involveret i efterforskningen, da hun tror, at der er en forbindelse mellem morderne og Hollands bøger. Hun begynder at skrive i sin egen dagbog, og hun indser, at der er nogle lignende temaer i hendes dagbog og i Hollands bøger.

Clare begynder at frygte, at hun er i fare, og hun forsøger at finde ud af, hvem der står bag morderne. Hun opdager, at der er en hemmelig kult, der dyrker Hollands bøger, og hun bliver tvunget til at konfrontere kultens leder.

“The Stranger Diaries” er en spændende og uhyggelig krimi, der blander elementer af gotisk horror og moderne thriller. Bogen er blevet rost for sin velskrevne plot, sine interessante karakterer og sin atmosfære.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
The Stranger Diaries
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2018

Fandt du ikke, hvad du søgte?