Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Spis, bed, elsk

Udgivelsesår: 2006
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Spis, bed, elsk” er en inspirerende og selvbiografisk roman skrevet af Elizabeth Gilbert. Bogen tager læseren med på en rejse gennem forfatterens liv, hvor hun søger efter mening, kærlighed og lykke.

I bogen følger vi Gilbert, der er en succesfuld journalist og forfatter, som pludselig står over for en midtlivskrise. Hun er fanget i et ulykkeligt ægteskab og føler sig fortabt og rastløs. Gilbert beslutter sig derfor for at forlade sin gamle tilværelse bag sig og begiver sig ud på en rejse rundt i verden for at finde sig selv.

Undervejs oplever Gilbert forskellige kulturer og traditioner, og hun udforsker madens betydning for livsglæde og kærlighed. Hun lærer at nyde maden og livet i fulde drag og opdager, at det er vigtigt at sætte sig selv og sin egen lykke først.

I “Spis, bed, elsk” formår Gilbert at kombinere humor, ærlighed og dybde i sin fortælling. Bogen er en inspirerende rejse, der lærer os vigtigheden af at finde vores egen vej og lytte til vores inderste ønsker og behov.

Bogen blev en international bestseller og har sidenhen inspireret utallige mennesker til at tage springet og forfølge deres drømme. “Spis, bed, elsk” er en hjertevarm og livsbekræftende roman, der vil få læseren til at reflektere over sit eget liv og finde modet til at følge sin egen lykke.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Eat, Pray, Love
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?