Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
En shopaholic i New York, Sophie Kinsella, brugt bog
Chick lit

En shopaholic i New York

En del af serien (nr. 2): En shopaholic (Sophie Kinsella)
Udgivelsesår: 2001
Fra: 30,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
30,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Slidt
Sprog:Dansk
Sider:363
Format:Paperback
Forlag:Aschehoug
Version:3. udgave, 1. oplag, 2006
Vægt:265 gram
Størrelse:200 x 127 x 28 mm
ISBN:9788711290934
Varenr.:4954

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I bogen “En Shopaholic i New York” følger vi Rebecca Bloomwood, en ung kvinde med en ustyrlig trang til at shoppe. Selvom hun giver gode råd om økonomi på et morgen-tv program, kæmper hun selv med en enorm gæld og et kaotisk liv præget af impulsive køb. Rebecca drømmer om at flytte til New York og arbejde i modebranchen. Hun får tilbudt et job i New York, tager chancen og flytter.

Bogen er en humoristisk og underholdende fortælling om en ung kvindes kamp med sin shopaholic-trang, identitetskrise og jagten på kærlighed. Den skildrer både de positive og negative sider af shopping og forbrugerisme, og giver et indblik i New Yorks glamourøse modeverden.Hvis du er til en underholdende og humoristisk roman med et strejf af romantik, er “En Shopaholic i New York” et godt valg.

Den engelske forfatter Madeleine Sophie Wickham (f. 1969) er bedst kendt for “Shopaholic”-serien skrevet under pseudonymet Sophie Kinsella. De første to romaner i serien, “En shopaholics hemmelige drømmeverden” og “En shopaholic i New York”, er blevet filmatiseret under navnet “Confessions of a Shopaholic” med Isla Fisher i hovedrollen. Madeleine Sophie Wickham har også skrevet bøger under sit rigtige navn.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Shopaholic Abroad
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2001

Fandt du ikke, hvad du søgte?