Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Elizabeth Gilbert

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Elizabeth Gilbert

Forfatter

Elizabeth Gilbert er en amerikansk forfatter, der er kendt for sin evne til at skabe dybdegående og følelsesmæssigt engagerende historier. Hun blev født den 18. juli 1969 i Waterbury, Connecticut. Gilbert begyndte sin karriere som journalist og skrev for forskellige magasiner, herunder GQ og The New York Times Magazine. Hendes første roman, “Pilgrims”, blev udgivet i 1997 og blev godt modtaget af kritikere.

Gilberts store gennembrud kom dog med hendes memoir “Eat Pray Love” fra 2006. Bogen fortæller hendes personlige rejse efter en smertefuld skilsmisse og blev en international bestseller. Den blev også til en succesfuld film med Julia Roberts i hovedrollen. Gilberts ærlige og autentiske fortælling om at finde sig selv og skabe forandring i sit liv har gjort hende til en inspirationskilde for mange læsere verden over.

Som forfatter er Gilbert kendt for sit levende sprog og evnen til at skabe karakterer, som læserne kan relatere til. Hendes værker udforsker ofte temaer som kærlighed, tab, spiritualitet og selvopdagelse. Hun formår at skabe en følelsesmæssig forbindelse mellem læseren og hendes historier, og hendes skrivestil er både poetisk og dybt rørende.

Gilbert har udgivet flere romaner og memoirs siden “Eat Pray Love”, herunder “The Signature of All Things” og “Big Magic: Creative Living Beyond Fear”. Hun er også en populær taler og har holdt foredrag over hele verden om emner som kreativitet og personlig vækst. Gilberts forfatterskab har gjort hende til en af ​​de mest elskede og respekterede forfattere i sin generation.

Fandt du ikke, hvad du søgte?