Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Robert Langdon (Dan Brown)

Professor Robert Langdon er hovedpersonen i disse bøger, og hans eventyr tager læserne med på opdagelse i verdenshistorie, kunst, religion og kryptiske koder.

Da Vinci mysteriet, Dan Brown, brugt bog
Få besked, når vi har flere brugte bøger i serien Robert Langdon (Dan Brown)
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Dan Brown

Robert Langdon (Dan Brown)

Bogserie

Serien om Robert Langdon, skrevet af Dan Brown, er en række thrillere, der følger den fiktive professor i symbolilogi, Robert Langdon, på hans eventyr, hvor han afslører hemmeligheder og løser gåder, der ofte er forbundet med religion, historie og kunst.

Hver bog i serien tager Langdon på en ny rejse, ofte til en berømt lokalitet, hvor han skal bruge sin skarpe intellekt og sin viden om symbolik til at dechifrere spor og afsløre en skjult sandhed. Undervejs står han ofte over for farlige modstandere, der ønsker at stoppe ham i at afsløre deres hemmeligheder.

Rækkefølgen på bøger i Robert Langdon-serien:

  1. Engle og dæmoner (2004)
  2. Da Vinci mysteriet (2003)
  3. Det forsvundne tegn (2009)
  4. Inferno (2013)
  5. Oprindelse (2017)

Serien om Robert Langdon er kendt for sin hurtige handling, sine spændende gåder og sine kontroversielle temaer. Bøgerne er blevet oversat til mere end 50 sprog og har solgt over 200 millioner eksemplarer på verdensplan. De er også blevet filmatiserede med Tom Hanks i hovedrollen som Robert Langdon.

Dan Browns Robert Langdon-serie er en spændende rejse gennem gåder, mysterier og konspirationer.