Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Dan Brown

Ka’ du også godt lide at smutte med professor Robert Langdon på gådefulde eventyr? Her på siden samler vi nogle af Dan Browns bedste bøger.

Få besked, når vi har flere brugte bøger af Dan Brown
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Bogserier af Dan Brown

Dan Brown

Forfatter

Dan Brown er en amerikansk forfatter, født den 22. juni 1964 i Exeter, New Hampshire, USA. Han er kendt for sine spændingsromaner, der ofte kombinerer mysterier, historie, kunst, religion og teknologi. Brown er bedst kendt for sin internationalt berømte roman “Da Vinci Mysteriet”, der blev udgivet i 2003.

Han har en stærk akademisk baggrund med en kandidatgrad i engelsk litteratur og kunsthistorie fra Phillips Exeter Academy og en bachelorgrad i kunsthistorie fra Amherst College. Denne solide uddannelsesmæssige baggrund afspejler sig ofte i hans værker, hvor han trækker på sin viden om kunst, symbolik og historie for at skabe spændende og intellektuelt udfordrende historier.

Brown’s hovedperson, Robert Langdon, optræder ofte som en symbologiprofessor, og han er en karakter, der hjælper med at afkode gåder og opklare mysterier. Bogen “Da Vinci Mysteriet” blev en kæmpe succes og førte til en række bestsellere, herunder “Engle og Dæmoner”, “Det Forsvundne Tegn” og “Inferno”, der alle har Langdon som hovedperson.

Dan Brown’s bøger er blevet oversat til mange sprog, og han har opnået en stor og trofast læserskare over hele verden. Hans spændende og tankevækkende fortællinger har gjort ham til en af ​​de mest populære forfattere inden for spændingsgenren.

Fandt du ikke, hvad du søgte?