Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Den tredje stemme, Cilla & Rolf Börjlind, brugt bog
Krimi og spænding

Den tredje stemme

Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:461
Format:Paperback
Forlag:Rosinante
Version:2. udgave, 4. oplag, 2019
Vægt:561 gram
Størrelse:222 x 150 x 37 mm
ISBN:9788763837781
Varenr.:4695

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Den tredje stemme er andet bind i ægteparret Börlunds anmelderroste krimiserie om det umage makkerpar Olivia Rönning og Tom Stilton.

I Stockholm får politieleven Olivia Rönning som opgave at gennemgå en gammel uopklaret mordsag. Hoved efterforskeren, Tom Stilton, har trukket sig og lever som hjemløs, men Olivia får ham meget modstræbende med i opklaringen.

I Marseille finder man en kvindes parterede lig. Kvinden arbejdede tidligere som ’target girl’ for en knivkaster i et cirkus. Tom Stilton har en ven, som kendte kvinden. Sammen tager de til Frankrig for at undersøge, hvad der ligger bag det brutale mord. I Stockholm kommer en ung pige hjem og finder sin far hængt i dagligstuen. Noget tyder på, at der er tale om et fingeret selvmord. Faren arbejdede i toldvæsenet og stod i spidsen for efterforskningen af en stor sag om narkosmugling. Olivia Rönning er blevet færdig på Politiskolen, men har ikke besluttet, hvad hun vil med sit liv. Ufrivilligt drages hun ind i sagen om den døde far, og her opdager hun en forbindelse til mordet i Marseille. Tom og Olivia, der ellers ikke længere er på talefod, er nu nødt til at arbejde sammen.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Den tredje rösten
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?