Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Krimiserien med Rönning og Stilton (Cilla & Rolf Börjlind)

Krimiserien med Rönning og Stilton er en spændende og medrivende læseoplevelse, der appellerer til fans af krimier og thrillers.

 

Den tredje stemme, Cilla & Rolf Börjlind, brugt bog

Cilla & Rolf Börjlind

Krimiserien med Rönning og Stilton (Cilla & Rolf Börjlind)

Bogserie

Krimiserien med Rönning og Stilton handler om det umage makkerpar, kriminalassistent Olivia Rönning og tidligere efterforskningsleder Tom Stilton. De arbejder sammen i Stockholm og løser komplekse mordgåder, der ofte involverer mørke hemmeligheder og samfundskritik.

Olivia Rönning er en ung, ambitiøs og idealistisk politibetjent, der er fast besluttet på at opnå retfærdighed. Hun er intelligent og analytisk, men kan også være impulsiv og følelsesladet.

Tom Stilton er en erfaren og karismatisk efterforsker, der har en turbulent fortid. Han er kendt for sine ukonventionelle metoder og sin skarpe intuition, men han kæmper også med personlige dæmoner.

Serien udforsker de kontrasterende personligheder og arbejdsmetoder hos Rönning og Stilton, og hvordan de gradvist lærer at stole på og respektere hinanden. De konfronteres med grusomme forbrydelser, der tester både deres professionelle og personlige grænser.

Udover den spændende krimihistorie behandler serien også en række aktuelle samfundsproblemer, såsom social ulighed, korruption og menneskehandel.

Rækkefølgen på bøger i Rönning Stilton-serien

1. Springflod (2013)

2. Den tredje stemme (2015)

3. Sort morgen (2015)

4. Sov du lille (2017)

5. Koldbrand (2019)

6. Det kolde guld (2021)

7. Den barmhjertige samaritaner (2022)

8. Nattens øje (2024)