Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Tykkere end vand, Carin Gerhardsen, brugt bog
Krimi og spænding

Tykkere end vand

En del af serien (nr. 7): Hammarby-serien (Carin Gerhardsen)
Udgivelsesår: 2014
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:392
Format:Indbundet
Forlag:People'sPress
Version:1. udgave, 1. oplag, 2016
Vægt:596 gram
Størrelse:222 x 146 x 40 mm
ISBN:9788771598339
Varenr.:5066

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Der er spænding fra første til sidste side i Hammarby-seriens syvende bind. En virkelig velskrevet roman fra en af tidens allerbedste krimidronninger.

“Tykkere end Vand” af Carin Gerhardsen er en dyster fortælling om familie hemmeligheder og fortidens dæmoner

I den syvende bog i krimiserien om Conny Sjöberg rammer foråret Stockholm. Men idyllen brydes hurtigt. Sjöberg og teamet står over for en række uforklarlige hændelser, der alle har én ting til fælles: vand og død. Det eneste spor, der binder sagerne sammen, er et netværk af familie hemmeligheder og fortidens dæmoner.

Kriminalkommissær Conny Sjöberg og afdelingen arbejder på en sag om druknede katte, da en kvindelig psykolog findes myrdet i sit eget hjem af sit 5-årige barnebarn. Ligesom kattene er hun også druknet. Det viser sig hurtigt, at katte og vand er gennemgående temaer i begge efterforskninger. Der kommer flere mord til – både på katte og mennesker – og spændingen stiger. Det viser sig, at Jamal, Petra og ikke mindst Jamals ekskone Lina, som i sidste bind var udsat for nervepirrende stalking og derfor er rejst til Latinamerika, på en eller anden måde er involveret i sagerne. Faktisk samler det hele sig efterhånden omkring Lina.

Parallelt med opklaringsarbejdet af de to sager, følger man glimtvis en ung kvinde, Lillemor, og hører om hendes opvækst fra hun som 4-årig mistede sin mor, til hun som ung genser sin bror, det eneste nære familiemedlem, hun har tilbage, og som hun blev skilt fra som 13-årig på en bustur til Stockholm.

Romanen udforsker de komplekse bånd mellem familiemedlemmer og hvordan fortidens traumer kan kaste lange skygger ind i nutiden.
Kan man nogensinde slippe for sine synder? Og er tilgivelse mulig, når forbrydelserne har haft uoprettelige konsekvenser?
Hvem er vi egentlig? Og kan vi nogensinde fuldstændig slippe for vores fortid?

Gerhardsen er kendt for sine fængslende krimihistorier, og “Tykkere end Vand” er ingen undtagelse. Plottet er velkonstrueret og holder læseren fanget fra start til slut.

Gerhardsen skaber en dyster og uhyggelig atmosfære, der perfekt matcher romanens temaer.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Tjockare än vatten
Originalsprog
Svensk
Udgivelsesår
2014

Fandt du ikke, hvad du søgte?