Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Carin Gerhardsen

Carin Gerhardsen har en evne til i sine romaner at skabe en levende og troværdig atmosfære , der bringer læseren ind i hjertet af historien.

Tykkere end vand, Carin Gerhardsen, brugt bog

Bogserier af Carin Gerhardsen

Carin Gerhardsen

Forfatter

Carin Gerhardsen er en svensk krimiforfatter født den 6. december 1962 i Katrineholm.  Hun er kendt for sine spændende og tankevækkende romaner, der ofte indeholder komplekse plot og skarpe observationer af menneskelig natur. Gerhardsens værker har givet hende en dedikeret fanskare og kritisk anerkendelse.

Før hun blev forfatter, studerede Gerhardsen matematik ved Uppsala Universitet og arbejdede som IT-konsulent. Denne matematiske baggrund skinner igennem i hendes romaner, der ofte indeholder veludviklede gåder og logiske slutninger.

Gerhardsen debuterede som forfatter i 1992 med den filosofiske roman “På flugt fra tiden”. Men det var først med udgivelsen af sin første krimi i Hammarby-serien, “Pandekagehuset” i 2012,  at hun for alvor slog igennem.

Hammarby-serien er Gerhardsens mest populære serie og kredser om den skarpe og dedikerede kriminalinspektør Conny Sjöberg og hans team. De løser brutale mord i Stockholms sydlige forstæder, og hver sag udfordrer dem både fagligt og personligt. Serien er kendt for sine realistiske skildringer af politiarbejde, komplekse karakterer og atmosfæriske beskrivelser af Stockholm.

Udover Hammarby-serien har Gerhardsen også skrevet en række andre krimier og noveller.

Hendes værker er blevet oversat til flere sprog og har vundet adskillige priser.

Gerhardsens krimier er kendetegnet ved, at hendes historier ofte er fulde af uventede drejninger og overraskelser, der holder læseren engageret til den sidste side. Hendes personer er realistiske, og de står over for både personlige og professionelle udfordringer.

Hendes værker berører ofte aktuelle samfundsmæssige problemstillinger, f.eks. social ulighed, vold og korruption.

Hvis du er på udkig efter en spændende og tankevækkende krimi, er Carin Gerhardsen et godt bud.

Fandt du ikke, hvad du søgte?