Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Hammarby-serien (Carin Gerhardsen)

Hammarby-serien er en spændende og tankevækkende krimiserie, der har vundet stor popularitet både i Sverige og internationalt.

Tykkere end vand, Carin Gerhardsen, brugt bog

Carin Gerhardsen

Hammarby-serien (Carin Gerhardsen)

Bogserie

Hammarby-serien af Carin Gerhardsen er en krimiserie, der følger arbejdet hos Hammarby-politiet i Stockholm. Serien centrerer sig om kriminalkommissær Conny Sjöberg, en erfaren og dedikeret efterforsker, der kæmper for at opklare brutale mord i byens underverden.

Serien udforsker de mørkere sider af menneskets natur, herunder vold, ondskab og forræderi. Gerhardsen skildrer ofte komplekse karakterer med både gode og dårlige sider, og hun tvinger læseren til at konfrontere de moralske dilemmaer, som karaktererne står over for.

Hammarby-serien berører også en række aktuelle samfundsproblemer, såsom social ulighed, indvandring og bandekriminalitet. Gerhardsen bruger sine romaner til at sætte fokus på disse problemstillinger og til at skabe debat om mulige løsninger.

Udover spændingen og mysteriet lægger Gerhardsen også vægt på at skildre de personlige relationer mellem karaktererne. Vi ser, hvordan de håndterer traumer, tab og sorg, og hvordan deres arbejde påvirker deres privatliv.

Rækkefølgen på bøger i Hammarby-serien:

  1. Pandekagehuset (2009)
  2. Dukkebarn (2010)
  3. Vuggevise (2011)
  4. Død mands hånd (2012)
  5. Klaverstemmeren (2014)
  6. Hendes iskolde øjne (2015)
  7. Tykkere end vand (2016)
  8. Domino (2017)

Gerhardsens skarpe pen, veludviklede karakterer og evne til at skabe spændende plots har gjort hende til en af de mest populære krimiforfattere i Norden.