Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Alt det lys vi ikke ser

Udgivelsesår: 2014
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.
Få besked, når vi får nye eksemplarer
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.


Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Alt det lys vi ikke ser” er en roman skrevet af Anthony Doerr, der blev udgivet i 2014. Bogen foregår under Anden Verdenskrig og følger to hovedpersoner, Marie-Laure LeBlanc, en ung blind fransk pige, og Werner Pfennig, en tysk dreng med en fascination af teknologi og radiobølger.

Handlingen udspiller sig i forskellige dele af Europa, primært i Frankrig og Tyskland, og skifter mellem Maries og Werners perspektiver. Bogen udforsker deres liv og skæbner, der langsomt væves sammen som krigen intensiveres. Marie-Laure og hendes far flygter fra Paris til den besatte by Saint-Malo, mens Werner rekrutteres til den nazistiske ungdom og senere ind i det tyske militær på grund af sin tekniske begavelse.

Romanen skildrer ikke kun de rædsler, der opstår under krigen, men også skønheden og menneskeligheden, der findes midt i mørket. Bogen fokuserer på tematikker som skæbne, menneskelig forbindelse, mod og håb. Anthony Doerrs prosa er smuk og poetisk, og han maler et levende billede af den tid og de karakterer, han portrætterer.

“Alt det lys vi ikke ser” modtog bred ros og vandt Pulitzerprisen for skønlitteratur i 2015. Bogen berører læserne dybt med sin rørende fortælling om krigens indvirkning på individuelle liv og den lysstråle af menneskelig ånd, der fortsætter med at skinne selv i de mørkeste tider.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
All the light we cannot see
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2014

Fandt du ikke, hvad du søgte?