Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Anthony Doerr

Vi har desværre ingen bøger af denne forfatter lige pt.

Anthony Doerr

Forfatter

Anthony Doerr er en amerikansk forfatter født den 27. oktober 1973. Han er bedst kendt for sin dybt rørende og detaljerede skrivestil, der ofte kombinerer poetiske sprogbrug med emotionel dybde. Doerrs værker spænder over forskellige genrer, herunder romaner, noveller og essays, men hans mest berømte arbejde er sandsynligvis romanen “Alt lyset vi ikke kan se” (originaltitel: “All the Light We Cannot See”), der blev udgivet i 2014.

“Alt lyset vi ikke kan se” er en historisk roman, der finder sted under Anden Verdenskrig og følger to hovedpersoner: Marie-Laure, en ung blind pige fra Frankrig, og Werner, en tysk soldat med en fascination for teknologi og radiosignaler. Doerr væver deres separate historier sammen på smukke og bevægende måder, mens han udforsker temaer som skæbne, menneskelig forbindelse og den uforudsigelige indflydelse af krigens omstændigheder.

Doerr har vundet flere priser for sit arbejde, inklusive Pulitzerprisen for “Alt lyset vi ikke kan se”. Hans skrivestil bliver ofte rost for dens sanselighed, evne til at skabe livlige scener og for at dykke dybt ned i karakterers følelser og tanker. Med sine skarpe observationer og evne til at skabe en atmosfære, der trækker læserne ind, har Anthony Doerr etableret sig som en bemærkelsesværdig moderne forfatter.

Fandt du ikke, hvad du søgte?