Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Mysteriet i genbrugsen

En del af serien (nr. 1): Anne-Maj Mortensen-serien (Anna Grue)
Udgivelsesår: 2020
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.
Få besked, når vi får nye eksemplarer
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.


Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Mysteriet i genbrugsen” er en spændende krimiroman skrevet af Anna Grue. Bogen tager læseren med ind i en verden af mysterier og hemmeligheder, der finder sted i en lille genbrugsbutik.

Historien følger hovedpersonen, Emma, der arbejder i genbrugsen. Hun er en ung og nysgerrig kvinde, der bliver draget af de mange skjulte historier, der gemmer sig bag genstandene i butikken. En dag finder hun en gammel kuffert, der indeholder en række mystiske breve og fotografier. Dette bliver starten på en spændende opklaringsmission for Emma.

Mens Emma dykker dybere ned i mysteriet, opdager hun, at der er mere på spil end blot gamle breve. Snart bliver hun involveret i en farlig kamp mod en ukendt fjende, der vil gøre alt for at beskytte hemmelighederne. Emma må bruge al sin snilde og mod for at afsløre sandheden og redde sig selv og dem, hun holder af.

Anna Grue formår at skabe en atmosfærisk og spændingsfyldt fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. Gennem sine levende beskrivelser og troværdige karakterer formår hun at skabe en autentisk og realistisk verden, hvor intet er, hvad det ser ud til at være.

“Mysteriet i genbrugsen” er en bog, der vil appellere til læsere, der elsker krimigenren og er fascineret af mysterier og spænding. Med sin unikke setting og medrivende plot er bogen en pageturner, der vil efterlade læseren ønskende om mere.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
dansk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?