Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Den genfødte morder

Udgivelsesår: 2015
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Den genfødte morder” er en spændingsroman skrevet af A.J. Kazinski. Bogen følger hovedpersonen, politiefterforskeren Niels Bentzon, der bliver konfronteret med en række grusomme mord, der minder ham om en sag fra hans fortid.

I bogen bliver Niels Bentzon præsenteret for en række mord, hvor ofrene alle har fået fjernet deres øjne. Mordene ligner påfaldende en sag, som Niels tidligere har efterforsket, og som har hjemsøgt ham siden. Han begynder at mistænke, at den morder, han troede var død, er vendt tilbage.

Niels Bentzon kaster sig ud i en intens jagt på morderen og forsøger at finde forbindelsen mellem de to sager. Han bliver tvunget til at grave dybt i sin egen fortid og konfrontere sine egne dæmoner for at finde svarene. Samtidig bliver han udfordret af en række gådefulde spor og ledetråde, der fører ham ind i en verden af hemmeligheder og intriger.

“Den genfødte morder” er en nervepirrende thriller, der holder læseren fanget fra start til slut. A.J. Kazinski formår at skabe en atmosfærisk og uhyggelig stemning, samtidig med at han udforsker temaer som skyld, hævn og menneskets mørke sider. Bogen er en del af en serie med Niels Bentzon som hovedperson, og den kan læses selvstændigt eller som en del af serien.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2015

Fandt du ikke, hvad du søgte?