Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger i serien

Colorado drømme-serien (Jane Aamund)

En fortælling om en kvinde, der forsøger at finde sig selv og sin plads i verden.

Jane Aamund

Colorado drømme-serien (Jane Aamund)

Bogserie

Colorado Drømme er en romanserie af Jane Aamund, der består af to bøger: Colorado Drømme (1976) og Bjergsted Drømme (2019).

Rækkefølgen på bøger i serien “Coloradodrømme”:

  1. Den første bog, Colorado Drømme, handler om den danske overklassekvinde Ane, der forelsker sig i den amerikanske oliemillionær Bob. Ane forlader sin mand og to børn for at leve med Bob i Colorado. Men deres forhold er ikke uden problemer, og Ane må kæmpe for at finde sin plads i Bobs verden.
  2. I den anden bog, Bjergsted Drømme, er Ane vendt hjem til Danmark efter Bobs død. Hun er tynget af skyldfølelse over at have forladt sin familie, og hun forsøger at finde en ny balance i sit liv. I Danmark møder hun Joakim, en mand, der er meget anderledes end hende. Joakim er en stædig og ukonventionel mand, der lever i nuet. Ane er tiltrukket af Joakims frihed og uskyld, men hun er også bange for at kaste sig ud i et nyt forhold.

Colorado Drømme er en romanserie om kærlighed, tab og forsoning. Det er en fortælling om en kvinde, der forsøger at finde sig selv og sin plads i verden.