Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Hanne-Vibeke Holst

Få besked, når vi har flere brugte bøger af Hanne-Vibeke Holst
Du får besked én gang. Herefter kan du evt. oprette en ny.

Bogserier af Hanne-Vibeke Holst

Hanne-Vibeke Holst

Forfatter

Hanne-Vibeke Holst (født 21. februar 1959 i Hjørring) er en dansk forfatter. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet som journalist på Berlingske Tidende og Søndags B.T.

Hanne-Vibeke Holst debuterede som forfatter i 1980 med ungdomsromanen Hejsa, Majsa! Hun har siden udgivet en række romaner, novellesamlinger, essays og børnebøger. Hun er især kendt for sine romaner om kærlighed, sex og parforhold. Herunder trilogien “Magt”, som handler om magten mellem mænd og kvinder i det danske samfund.

Hanne-Vibeke Holst har modtaget en række priser for sit forfatterskab, herunder De Gyldne Laurbær, Boghandlernes Gyldne Laurbær og Mathildeprisen. Hun er også blevet nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris.

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere. Hendes romaner er oversat til mere end 40 sprog og er blevet filmatiseret. Hun er også en engageret debattør, der bruger sin platform til at sætte fokus på vigtige samfundsproblemer, herunder ligestilling, seksuelle overgreb og vold mod kvinder.

Hanne-Vibeke Holst er gift med filmfotograf Morten Bruus, og de har sammen en søn.

Fandt du ikke, hvad du søgte?