Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Politiske romaner

Kongemordet

En del af serien (nr. 3): Magttrilogien (Hanne-Vibeke Holst)
Udgivelsesår: 2005
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:489
Format:Hardback
Forlag:Gyldendal
Version:3. udgave, 2006
Vægt:673 gram
Størrelse:225 x 140 x 35 mm
ISBN:9788702052954
Varenr.:505

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I “Kongemordet”, der er det sidste bind i Magttrilogien dykker vi ind i magtens verden, hvor politik og personlige relationer flettes sammen. Elizabeth Meyer, formand for de danske socialdemokrater, har en mission: At vinde regeringsmagten og dermed blive Danmarks første kvindelige statsminister. Meyer vil og tør tage magten og lederskabet på sig.

Derfor tager hun det også ganske køligt, da hun på grund af sin jødiske herkomst trues på livet af islamiske fundamentalister. Med sin mangeårige erfaring i dansk og international politik er hun klar over, at politik har sin pris. Desuden ved hun, at en langt alvorligere fjende kan sætte en stopper for hendes ambitioner. En fjende, der truer hendes eksistensgrundlag i langt højere grad end islamiske dødstrusler og interne politiske magtkampe: hun lider af den frygtede sygdom Alzheimers. Den længe ventede afslutning på Hanne-Vibeke Holsts trilogi om kvinder og magt i Danmark efter årtusindeskift.

Kongemordet er blevet nomineret til en lang række priser, herunder Boghandlernes Gyldne Laurbær. Den er også blevet filmatiseret.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Kongemordet
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2005

Fandt du ikke, hvad du søgte?