Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Håkan Nesser

Bogserier af Håkan Nesser

Håkan Nesser

Forfatter

Håkan Nesser er en svensk forfatter født den 21. februar 1950 i Sverige. Han er kendt for at være en af de mest anerkendte og populære krimiforfattere i Skandinavien og internationalt. Hans forfatterskab omfatter en række kriminalromaner og krimiserier, der ofte er karakteriseret ved deres komplekse plot, veludviklede karakterer og psykologiske dybde.

En af hans mest kendte krimiserier er “Van Veeteren-serien,” der følger den erfarne kriminalkommissær Van Veeteren i løsningen af forskellige forbrydelser. Serien er kendt for sin atmosfæriske beskrivelse og nøje udformede mysterier.

Håkan Nesser har modtaget adskillige priser og udmærkelser for sit forfatterskab, herunder den prestigefyldte Glass Key Award for bedste nordiske krimiroman. Hans romaner er oversat til flere sprog og har opnået stor popularitet både i Sverige og internationalt.

Nessers skrivestil er ofte dyb og filosofisk, og han formår at udforske de mørkere aspekter af menneskets natur i sine krimier. Han er en fremtrædende skikkelse inden for den skandinaviske krimigenre, der har haft stor indflydelse på moderne kriminallitteratur.

Fandt du ikke, hvad du søgte?