Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Cecily Von Ziegesar

Bogserier af Cecily Von Ziegesar

Cecily Von Ziegesar

Forfatter

Cecily von Ziegesar er en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for at have skrevet den populære ungdomsserie “Gossip Girl”. Hun blev født i 1970 i New York City og voksede op i en kreativ og intellektuel familie. Hendes far var maler, og hendes mor var poet og lærer.

Von Ziegesar studerede engelsk på Colby College i Maine og senere på University of Arizona, hvor hun fik en kandidatgrad i kreativ skrivning. Efter endt uddannelse vendte hun tilbage til New York City og begyndte at arbejde som freelance skribent og redaktør.

I 2002 udgav von Ziegesar sin første bog i “Gossip Girl”-serien, som blev en kæmpe succes og blev senere tilpasset til en populær tv-serie. Serien følger en gruppe privilegerede teenagere på Manhattan Upper East Side, der navigerer i en verden af rigdom, intriger og skandaler. Von Ziegesar formår at skabe et fængslende og underholdende univers, hvor læserne bliver suget ind i karakterernes liv og dramaer.

Von Ziegesar er kendt for sin skarpe og humoristiske skrivestil. Hun formår at skildre karaktererne på en måde, der både er realistisk og karikeret, og hendes dialog er sprudlende og fyldt med sarkasme. Hun er dygtig til at skabe spænding og cliffhangers, der får læserne til at vende siderne hurtigt.

Udover “Gossip Girl”-serien har von Ziegesar også udgivet andre romaner, herunder “It Girl” og “Cum Laude”. Hun fortsætter med at skrive og udforske forskellige genrer og temaer i hendes arbejde. Von Ziegesar er en talentfuld forfatter, der formår at skabe engagerende historier og karakterer, der appellerer til både teenagere og voksne læsere.

Fandt du ikke, hvad du søgte?