Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Formørkelse, Stephenie Meyer, brugt bog
Ungdomsbøger

Formørkelse

En del af serien (nr. 3): Twilight (Stephenie Meyer)
Udgivelsesår: 2007
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hardback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:684
Format:Hardback
Forlag:Forlaget Carlsen
Version:3. udgave, 1. oplag, 2010
Vægt:1028 gram
Størrelse:215 x 146 x 50 mm
ISBN:9788711415351
Varenr.:1966

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Formørkelse er en spændende og romantisk roman skrevet af Stephenie Meyer. Bogen er en fortsættelse af den populære Twilight-serie og fortsætter historien om den unge Bella Swan og hendes vampyrkærlighed, Edward Cullen.

I Formørkelse er Bellas liv blevet vendt på hovedet, da hun er blevet en del af vampyrverdenen. Hendes forhold til Edward er stærkere end nogensinde, men der er stadig mange udfordringer, de skal overvinde. Bella er stadig i fare på grund af hendes forbindelse til vampyrerne, og en ny trussel truer hendes eksistens.

Samtidig begynder Bellas venskab med varulven Jacob Black at udvikle sig til noget mere. Jacob er en del af en gammel varulveklan, og deres venskab bliver testet, da Bella må vælge mellem sin kærlighed til Edward og sin voksende tiltrækning til Jacob.

Formørkelse udforsker temaer som kærlighed, valg og identitet. Bogen byder på spænding, romantik og overnaturlige elementer, der vil holde læseren fanget fra start til slut. Stephenie Meyer formår at skabe en verden fyldt med mystik og følelser, der vil appellere til både unge og voksne læsere.

Formørkelse er en fængslende roman, der vil efterlade læseren ivrig efter at læse resten af Twilight-serien for at finde ud af, hvordan Bellas eventyr fortsætter.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Eclipse
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2007

Fandt du ikke, hvad du søgte?