Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Endnu en Katherine, John Green, brugt bog
Ungdomsbøger

Endnu en Katherine

Udgivelsesår: 2006
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:283
Format:Hæftet
Forlag:Høst & Søn
Version:1. udgave, 1. oplag, 2015
Vægt:465 gram
Størrelse:221 x 142 x 21 mm
ISBN:9788763838320
Varenr.:5285

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

I John Greens roman “Endnu en Kathrine” fra 2006 møder vi Colin Singleton, en ung mand med en forkærlighed for anagrammer og en tendens til at blive forelsket i piger ved navn Kathrine.

Desværre har Colins kærlighedsliv ikke været en succes. Han er blevet smidt af 19 Katheriner indtil videre, og han begynder at udvikle en teori om, at mennesker kan inddeles i to kategorier: droppere og droppede.

I et forsøg på at undgå yderligere hjertesorg beslutter Colin at undgå Katheriner helt. Han tager på en roadtrip med sin ven Hassan til den lille by Gutshot i Tennessee. Her møder de Lindsey, en ung pige med en lyserød familiehistorie og et kæmpe hus. De flytter ind hos Lindsey og hendes mor, og Colin begynder at arbejde på et egnsarkiv, hvor han hører historier om byens indbyggere.

Gennem disse historier og sine egne oplevelser begynder Colin at sætte spørgsmålstegn ved sin teori om droppere og droppede. Han indser, at kærlighed er mere kompleks end han først troede, og at han måske har taget fejl af Katherinerne.

“Endnu en Kathrine” er en humoristisk og tankevækkende roman om kærlighed, venskab og identitet. Den er fyldt med John Greens typiske skarpe dialog og sjove observationer af livet som teenager.

Romanen handler om at give sig selv og andre en ny chance, og om at lære af sine fejl.

“Endnu en Kathrine” er en underholdende og rørende roman, der vil appellere til fans af John Green og til alle, der har oplevet kærlighedsglæde og hjertesorg. Den er en påmindelse om, at kærlighed er kompliceret, men det er også en af de smukkeste ting i livet.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
An abundance of Katherines
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?