Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Paper towns, John Green, brugt bog
Ungdomsbøger

Paper towns

Udgivelsesår: 2008
Fra: 45,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Paperback (brugt)
45,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Almindeligt brugt
Sprog:Dansk
Sider:336
Format:Paperback
Forlag:Høst & Søn
Version:2. udgave, 3. oplag, 2015
Vægt:352 gram
Størrelse:200 x 125 x 27 mm
ISBN:9788763839587
Varenr.:2584

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Paper Towns” er en spændende roman skrevet af den populære forfatter John Green. Bogen handler om en ung mand ved navn Quentin, der bliver draget ind i en mystisk og udfordrende jagt efter sin nabo og barndomsven, Margo.

Margo er en gådefuld og eventyrlysten pige, der forsvinder sporløst efter at have tilbragt en uforglemmelig nat sammen med Quentin. Han bliver besat af tanken om at finde hende og begiver sig ud på en rejse gennem USA for at løse de koder og spor, hun har efterladt.

Undervejs opdager Quentin, at Margo har skabt en illusion om sig selv og sin tilværelse. Hun har skabt “paper towns” – falske byer og identiteter – for at undslippe sin egen virkelighed. Gennem denne jagt lærer Quentin ikke kun mere om Margo, men også om sig selv og betydningen af venskab og kærlighed.

“Paper Towns” er en spændende og tankevækkende roman, der udforsker temaer som identitet, ungdommens søgen efter mening og betydningen af at finde sig selv. John Green formår at skabe troværdige og komplekse karakterer, der tager læseren med på en rejse fyldt med overraskelser og følelsesmæssige opdagelser.

Bogen blev udgivet i 2008 og blev hurtigt en bestseller. Den er også blevet filmatiseret og modtog positiv kritik for sin troværdige skildring af ungdommens oplevelser og udfordringer. “Paper Towns” er en must-read for fans af John Green og alle, der søger en spændende og rørende fortælling om ungdommens rejse mod voksenlivet.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Paper Towns
Originalsprog
Amerikansk
Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?