Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Krimi og spænding

Ørkenguden

En del af serien (nr. 5): Egypten-serien (Wilbur Smith)
Udgivelsesår: 2014
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Ørkenguden er en spændende roman skrevet af den anerkendte forfatter Wilbur Smith. Historien udspiller sig i det smukke og farverige land Egypten, hvor læseren bliver taget med på en uforglemmelig rejse gennem tid og kultur.

Handlingen i Ørkenguden centrerer sig om hovedpersonen Taita, en talentfuld og intelligent eunuk, der er tilknyttet det kongelige hof. Taita er en trofast tjener og rådgiver for den unge prinsesse Lostris, som han har en dyb kærlighed til. Sammen navigerer de gennem farlige intriger og magtspil, der truer med at ødelægge deres verden.

Bogen byder på et væld af spændende begivenheder og farlige eventyr. Læseren bliver taget med til faraoernes pyramider, gennem farlige ørkener og ind i de hemmelige korridorer af de kongelige paladser. Ørkenguden er en historisk roman, der formår at flette fakta og fiktion sammen på en fascinerende måde.

Wilbur Smith er kendt for sin evne til at skabe levende og autentiske karakterer, og det er ikke anderledes i Ørkenguden. Bogen er fyldt med spænding, drama og romantik, og den formår at fastholde læserens interesse fra start til slut.

Ørkenguden er en selvstændig roman, men den er også en del af en større serie skrevet af Wilbur Smith, der udforsker forskellige aspekter af Afrikas historie og kultur.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Desert God
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2014

Fandt du ikke, hvad du søgte?