Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

En ond cirkel

En del af serien (nr. 2): Hector Cross-serien
Udgivelsesår: 2013
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“En ond cirkel” er en spændende og actionfyldt roman skrevet af den berømte forfatter Wilbur Smith. Bogen tager læseren med på en hæsblæsende rejse gennem Afrikas vilde landskaber og ind i en verden af korruption, magt og intriger.

Historien følger hovedpersonen, en ung eventyrer ved navn David, der bliver fanget i en ond cirkel af begær og grådighed. Han bliver draget ind i en farlig verden af illegale diamanthandlere og kriminelle organisationer, der vil gøre alt for at beskytte deres hemmeligheder.

David må kæmpe for sit liv og for at afsløre sandheden bag de skumle forretninger. Han bliver hjulpet af en stærk og modig kvinde, der også har sine egne hemmeligheder og motiver.

Handlingen er fyldt med spænding, farlige situationer og overraskende drejninger. Wilbur Smith formår at skabe en intens atmosfære og beskrive Afrikas smukke, men også farlige natur på en levende måde.

“En ond cirkel” er en medrivende fortælling, der holder læseren fanget fra start til slut. Det er en bog, der både underholder og får en til at reflektere over temaer som grådighed, magt og kærlighedens styrke.

Wilbur Smith er kendt for sine spændende og eventyrlige romaner, der ofte foregår i Afrika. Han formår at skabe levende karakterer og en intens atmosfære, der gør hans bøger til en sand fornøjelse at læse. “En ond cirkel” er bestemt ingen undtagelse og vil appellere til alle, der elsker actionfyldte historier med et twist af mysterium.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Vicious Circle
Originalsprog
Engelsk
Udgivelsesår
2013

Fandt du ikke, hvad du søgte?