Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Teser om eksistensen af kærlighed, Torben Guldberg, brugt bog
Historiske romaner

Teser om eksistensen af kærlighed

Udgivelsesår: 2008
Fra: 50,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Hæftet (brugt)
50,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:404
Format:Hæftet
Forlag:Lindhardt og Ringhof
Version:1. udgave, 1. oplag, 2008
Vægt:650 gram
Størrelse:220 x 140 x 31 mm
ISBN:9788711319482
Varenr.:5093

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Teser om Eksistensen af Kærlighed” af Torben Guldberg er en magisk og dejlig roman, der udforsker det europæiske menneskes forestilling om kærlighed gennem århundreder og landegrænser.

Hovedpersonen er en 500 år gammel mand, der er udødelig og træt af livet. Han søger fred og finder ud af, at han kun kan opnå den ved at forstå kærlighedens sande natur.

For at finde svaret begiver han sig ud på en rejse, hvor han samler historier om kærlighed fra mennesker fra alle samfundslag. Han hører om renæssancens lidenskaber, hekseforfølgelsens rædsler, oplysningstidens fornuft og romantikkens idealer.

Gennem disse historier reflekterer romanen over kærlighedens mange facetter: dens kraft til at forene og ødelægge, dens evne til at inspirere til store gerninger og føre til dyb sorg. Den spørger, om kærlighed er en guddommelig kraft eller blot et produkt af menneskelig fantasi.

Fortællingen starter i 1500-tallet, hvor den ca. 500 år gamle, udødelige hovedperson slår sig ned i København efter at have vandret Europa rundt hele sit liv. Han skriver de historier ned, han hører, og rejser indimellem ud i verden for at forfølge historier, der kan bevise eksistensen af kærlighed og give en definition på samme.

Udover den overordnede fortælling indeholder romanen også en række interessante sidehistorier, der belyser forskellige aspekter af kærlighedens kompleksitet. For eksempel er der en historie om en ung mand, der forelsker sig i en kvinde, der er dømt til at dø, og en anden om en præst, der kæmper med sin tro på Gud og sin kærlighed til en kvinde.

“Teser om Eksistensen af Kærlighed” er en roman, der fortjener at blive læst af alle, der er interesseret i at udforske kærlighedens mysterier og menneskets søgen efter mening i livet.

Dette er den klassiske historie om manden, der er dømt til at leve evigt, og først kan få fred, når han har løst en bestemt opgave eller opnået en indsigt/forståelse. Vores mands opgave er at finde ud af, hvad kærlighed er.

Detaljer om udgivelsen

Udgivelsesår
2008

Fandt du ikke, hvad du søgte?