Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Historiske romaner

Førkrigstid

Udgivelsesår: 2006
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Førkrigstid” er en roman skrevet af Kirsten Thorup og udgivet i 2006. Bogen er en episk fortælling om tab, forandringer og klasseskel i Danmark i perioden inden Anden Verdenskrig. Romanen udforsker forskellige menneskers skæbner og drømme i en tid, hvor samfundet er præget af politisk uro og økonomisk krise.

Historien udspiller sig i København og Fyn og følger et væld af karakterer, deres liv og deres drømme. Blandt hovedpersonerne er den ambitiøse og determinerede drivkraft, der trods sit lavere sociale niveau, kæmper for at gøre en forskel og skabe et bedre liv for sig selv og sin familie. Dette står i skarp kontrast til de privilegerede samfundsmedlemmer, der befinder sig i en mere tryg position, men alligevel føler sig fanget i forventningerne og samfundets normer.

Kirsten Thorup skildrer samtidig det politiske klima i perioden og hvordan det påvirker karakterernes liv og relationer. Romanen giver et indblik i de dybere sociale og økonomiske frustrationer, der opstod i førkrigstiden, og som senere ville bidrage til den kommende krig. “Førkrigstid” er en vigtig litterær skildring af en tid præget af usikkerhed og forandring, og hvordan det påvirkede danske samfund og dets individer.

Detaljer om udgivelsen

Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?