Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning

Brugte bøger af

Torben Guldberg

Torben Guldberg er en alsidig og talentfuld kunstner, der har beriget dansk kulturliv på mange måder.

Teser om eksistensen af kærlighed, Torben Guldberg, brugt bog

Torben Guldberg

Forfatter

Torben Guldberg er en dansk forfatter, skuespiller, underviser og foredragsholder. Han er født i 1975 og har etableret sig som en markant stemme i dansk litteratur og kulturliv

Guldberg er bedst kendt for sine romaner, der ofte blander elementer af realisme, magisk realisme og spænding. Hans debutroman, “Morderen i mørket”, udkom i 2002 og blev fulgt af en række succesfulde værker, herunder “Glasregn på Gold Street”, “Teser om eksistensen af kærlighed” og “Den store stilhed”.

Guldbergs romaner er kendt for deres skarpe samfundskritik, veludviklede karakterer og fængslende plots. Han har modtaget en række priser for sit forfatterskab, herunder:

Bogmagasinets Debutantpris (2002)
Beatrice-prisen (2007)
Læsernes Bogpris (2014)

Udover sit forfatterskab har Guldberg også en succesfuld karriere som skuespiller. Han er uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har haft roller i en lang række teaterforestillinger, film og tv-serier. Han er kendt for sin alsidighed.

Guldberg er en engageret underviser og foredragsholder. Han underviser i kreative fag på en række skoler og højskoler og holder foredrag om litteratur, kreativitet og samfundsforhold. Han er kendt for sin evne til at inspirere og engagere sit publikum.

Fandt du ikke, hvad du søgte?