Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Banesår, Thomas Enger, brugt bog
Krimi og spænding

Banesår

Udgivelsesår: 2016
Fra: 40,00 kr.
Vælg dit eksemplar
Indbundet (brugt)
40,00 kr.
Læg i kurv
Stand:Kun lidt brugt
Sprog:Dansk
Sider:334
Format:Indbundet
Forlag:Modtryk
Version:1. udgave, 2. oplag, 2016
Vægt:593 gram
Størrelse:225 x 150 x 33 mm
ISBN:9788771465082
Varenr.:5468

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

Banesår, den femte og sidste bog i Thomas Engers krimiserie om Henning Juul, er en nervepirrende fortælling, der bringer endelig afklaring på den tragiske gåde, der har hjemsøgt Juul i årevis.

To år efter den ødelæggende brand, der tog livet af hans søn Jonas, kæmper Henning Juul stadig med skyldfølelse og sorg. Han er besat af at finde sandheden om, hvem der stod bag mordet på sin søn og hvorfor. Sporene fører ham dybere ned i et netværk af korruption, hemmeligheder og ondskab, der strækker sig langt ud over hans forestillingsevne.

I jagten på sandheden møder Juul en række nye og gamle karakterer, herunder den mystiske 6tiermes7, der hjælper ham fra nettet, og den snedige politibetjent Bjarne Riiser. Sammen kæmper de for at afdække fortidens traumer og afsløre de skyldige, der har ødelagt Juuls liv.

Banesår er en medrivende og spændende roman, der holder læseren fanget fra start til slut. Enger formår at skabe en gribende atmosfære og levende karakterer, der gør det umuligt at lægge bogen fra sig.

Udover den spændende handling berører Banesår også en række aktuelle temaer og også Juuls kamp med at bearbejde tabet af sin søn, hvilket er et centralt tema i romanen. Enger skildrer gribende de psykologiske effekter af sorg og traumer.

Romanen afslører et korrumperet system, hvor magtfulde personer udnytter andre for egen vinding.

Banesår er en fremragende afslutning på en gribende serie, der vil tilfredsstille fans af Thomas Engers krimiserier. Den er en velskrevet og spændende roman, der berører vigtige temaer på en troværdig og tankevækkende måde.

En nervepirrende afslutning på en gribende serie

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
Banesår
Originalsprog
Norsk
Udgivelsesår
2016

Fandt du ikke, hvad du søgte?