Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

Heksen fra Portobello

Udgivelsesår: 2006
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“Heksen fra Portobello” er en roman skrevet af den berømte brasilianske forfatter Paulo Coelho. Bogen fortæller historien om Athena, en mystisk og karismatisk kvinde, der bliver kendt som “heksekvinden fra Portobello”.

Athena er født i Rumænien, men vokser op i Beirut, hvor hun oplever en traumatisk barndom under borgerkrigen. Efter at have mistet sin mor flytter hun til London, hvor hun bliver adopteret af en velhavende britisk familie. Men Athena føler sig aldrig rigtig hjemme og begynder at søge efter sin egen identitet.

Historien fortælles gennem forskellige perspektiver, herunder Athenas adoptivmor, hendes tidligere elskere, og mennesker, hun har mødt på sin spirituelle rejse. Gennem disse forskellige fortællinger afdækkes Athena’s livshistorie og hendes søgen efter sandhed og mening.

Bogen udforsker temaer som spiritualitet, kærlighed og selvopdagelse. Athena bliver en central figur i den åndelige bevægelse og bliver beundret af mange for sin visdom og evne til at forbinde med det guddommelige. Men samtidig møder hun også modstand og kritik fra dem, der ikke forstår hendes unikke tilgang til livet.

“Heksen fra Portobello” er en fængslende og tankevækkende roman, der udforsker menneskets søgen efter mening og spiritualitet. Paulo Coelhos skrivestil er poetisk og filosofisk, og bogen inviterer læseren til at reflektere over deres eget liv og eksistens.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
A bruxa de Portobello
Originalsprog
engelsk
Udgivelsesår
2006

Fandt du ikke, hvad du søgte?