Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

Søgning
Romaner

I dine øjne

Udgivelsesår: 2020
Vi har desværre ingen eksemplarer på hylderne i øjeblikket.

Levering 1-3 dage med dao (39 kr) / Fri fragt ved køb for min. 220 kr

14 dages returret
Betal med Betalingsmetoder

“I dine øjne” er en rørende og tankevækkende roman skrevet af Malene Ravn. Bogen fortæller historien om to mennesker, hvis veje krydses på en skæbnesvanger dag.

Hovedpersonen er Emma, en ung kvinde i starten af 30’erne, der lever et tilsyneladende perfekt liv. Hun har en succesfuld karriere, en kærlig mand og to dejlige børn. Men under overfladen bærer Emma på en tung sorg og en følelse af tomhed. Hun føler sig fanget i en hverdag, der ikke længere giver hende glæde.

På en tilfældig dag møder Emma en ældre mand ved navn William. William er en ensom enkemand, der har mistet sin kone for mange år siden. Trods deres forskelligheder opstår der en særlig forbindelse mellem Emma og William. De begynder at mødes regelmæssigt og deler deres inderste tanker og følelser med hinanden.

Gennem deres møder begynder både Emma og William at se verden og deres egne liv med nye øjne. De udfordrer hinanden til at tage svære valg og bryde ud af de mønstre, der har holdt dem tilbage. Sammen opdager de, at det er muligt at finde lykken og mening i tilværelsen, selv når alt virker håbløst.

“I dine øjne” er en dybdeborende og hjertevarm roman om kærlighed, sorg og livets uforudsigelighed. Malene Ravn formår med sin smukke skrivestil at fange læseren og give et indblik i menneskelige relationer og eksistentielle spørgsmål. Bogen efterlader læseren med en følelse af håb og inspiration til at leve livet fuldt ud.

Detaljer om udgivelsen

Originaltitel
I dine øjne
Originalsprog
Dansk
Udgivelsesår
2020

Fandt du ikke, hvad du søgte?